![]() |
|
Studenci - Wersja do druku +- Familijna COM - Forum (http://www.forum.familijna.com.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Opinie i uwagi (/forum-7.html) +--- Wątek: Studenci (/thread-49.html) |
Studenci - Krysia - 10-22-2013 08:48 PM Czy ktoś z was trafił kiedyś do studentów-stomatologów? Czy jakość wykonanych przez nich zabiegów jest porównywalna do tytułowanych stomatologów? Jakie są wasze odczucia po takiej wizycie ?
RE: Studenci - Edeka - 10-25-2013 05:11 PM Byłam i naprawdę jestem zadowolona. Przynajmniej się starają i pytają o wszystko. RE: Studenci - ProkopMaster - 11-26-2013 06:34 AM Nigdy nie byłem "pod wiertłem" studenta, ale raczej się cieszę z tego powodu. W tych czasach są już tak realne manekiny do trenowania, że nie trzeba nikomu psuć zębów. RE: Studenci - Edeka - 11-28-2013 07:01 PM Dlaczego od razu psuć? Podobno właśnie studenci robią wszystko najlepiej- najbardziej się starają. W końcu dentyscie z tytułem nikt już na ręce nie patrzy,więc nawet jak cos sknoci to ujdzie mu płazem.
|